Hyundais selvkørende elbil ser overraskende normal ud

Hyundai afslørede deres selvkørende koncept-elbil, Ioniq, i onsdags på LA Auto Show i delstaten Californien, USA. En bil designet til at se mindre ud som en selvkørende bil og mere ligesom resten af ​​bilerne du kender.

For at opnå dette, har Hyundai skjult radarsystemet i den forreste kofanger, mens andre bilproducenter placerer den på taget. Hyundai sagde, at “ved skjule radaren, ligner bilen enhver anden bil på vejen og ikke et videnskabeligt skole-projekt.”

Hyundai omtalte også planer om at lancere Ioniq på Consumer Electronics Show i januar (Las Vegas, USA – red). Den elektriske bil vil køre rundt på de neon-og solbeskinnede boulevarder i Las Vegas, siger virksomheden.

Kia og Hyundai Motor Group, der ejer en tredjedel af aktierne i selskabet, annoncerede i november 2015, at de ville investere $ 2 milliarder (godt 14 mia. kroner) i at udvikle nye avancerede systemteknologier og til at ansætte flere ingeniører.

Læs også: CHIPGIGANT INTEL INVESTERE 1,6 MIA. I SELVKØRENDE BILER

I april meddelte Hyundai, at de er gået sammen med IT og netværksudstyrs-giganten Cisco, for at udvikle den næste generation af internet-forbundne biltjenester. Partnerskabet vil fokusere på et nyt netværk, der skal forbedre overførslen af ​​store mængder data i køretøjet.