Mød folkene bag de selvkørende Waymo lastbiler

Mød folkene bag Waymo's selvkørende lastbiler: André

Mød folkene bag de selvkørende Waymo lastbiler

Vi har oversat den første af en række nye videoer fra Waymo (et selskab under Google), hvori de introducere nogle af folkene bag deres selvkørende trucking/lastbil afdeling.

DEL 1: André, systemingeniør

Hej, mit navn er Andre, og jeg er systemingeniør hos Waymo, og jeg overvåger alle aktiviteterne indenfor systemudvikling I forhold til vores trucking-initiativer.

Jeg har arbejdet i lastbilbranchen i lang tid. Jeg startede min karriere som kontrolingeniør hos en bilvirksomhed i Tyskland, hvor jeg arbejdede med modellering og analyse af personbiler og lastbiler i Europa, og her fik jeg en masse erfaring inden for aerodynamik, kølesystemer og brændstofeffektivitet. Jeg lærte en masse om forskellige lastbilvarianter, og hvad det kræver, hvad der er virkelig vigtigt for lastbilindustrien, og hvordan det er vigtigt for verdensøkonomien, at flytte varer rundt.

Jeg kom til Waymo, fordi jeg brænder for kontrolteknik, og jeg er meget passioneret omkring selvkørende køretøjer.

En af vores største opgaver, vi har som systemingeniører, er sammen med resten af ​​organisationen at finde ud af, hvad der er sikkert nok. Vi er nødt til at træffe en meget grundig beslutning, før vi kan lade vores køretøjer køre veje uden en chauffør bag rattet. Inden for systemteknik laver vi kørselskrav til alle vores systemer, så vi kan teste alt fra individuelle beskeder mellem aktuatorer (lille motor der typisk er drevet af el eller luft. Red.) til den faktiske køreadfærd for vores lastbiler på vejen.

Det, der virkelig begejstrer mig ved at arbejde med selvkørende lastbiler, er, at nu er det tidspunkt, hvor det kommer til at ske, og at det vil transformere branchen.