Apple arbejder på en elektrisk selvkørende bil til 2024

Apple arbejder på en elektrisk selvkørende bil til lancering i 2024

Projekt Titan, som vi skrev om for første gang i 2016, er i gang med at udvikle Apples første bil. Der har været mange rygter om vognen og projektet de sidste år, og undervejs har Tim Cook – Apples CEO – sågar afvist, at Apple arbejder på at udvikle en bil, men det er altså i gang, skriver Reuters.

Ny batteriteknologi

Udover selve teknologien der skal styre bilen, arbejder Apple også på at udvikle et nyt og bedre batteri end det marked tilbyder i dag. En med kendskab til udvikling siger, at det nye batteri er så nyskabende, at det bliver som at se den første iPhone holdt op mod de gamle mobiltelefoner.

Hvordan bilen kommer til at se ud, er fuldstændigt ukendt på nuværende tidspunkt, men mon ikke bilen vil have komplet integration med samtlige Apples produkter.

Hvem skal bygge vognen

På nuværende tidspunkt er det stadig uvist hvem der skal producere bilen. Vil Apple selv bygge fabrikker – a la Teslas gigafabrikker – eller vil de få en af de nuværende bilfabrikanter til at bygge vognen for dem.

Faktisk der er stadig rigtig mange åbne spørgsmål til Projekt Titan, der ifølge Reuters vil være klar til lancering i 2024. Pga. corona-epidemien kan lanceringen dog blive udskudt med et år, forlyder det.