Hvad med et job indenfor selvkørende transport

Autonomous Mobility selvkørende minibusser

Danske Autonomous Mobility der arbejder med selvkørende minibusser, udvider og har brug for flere medarbejdere skriver deres adm. dir. Peter Sorgenfrei på twitter.

Det danske selskab var det første til at indsende en ansøgning til Vejdirektoratet for at få tilladelse til at teste selvkørende minibuser i Danmark. Ansøgningen blev sendt i november i år og Vejdirektoratet forventer mindst 3 måneders sagsbehandlingstid.

Minibusser er fremtiden

Lige pt søger Autonomous Mobility en projektkoordinator til at “tage ansvar for et projekt i hele fasen fra salg til køretøjerne er i drift, når vi f.eks. begynder at gennemføre pilotprojekter i virkelig trafik.”

Selskabet er i gang med at introducere selvkørende minibusser i Danmark, Norden og Baltikum, og jobbet indebærer bl.a. projektplanlægning af events og fremvisninger. Derudover skal man samarbejde med kommuner, institutioner og andre kunder om fastlæggelse af tidslinje for implementering af selvkørende trafik, inkl. fysisk inspektion af ruter, infrastruktur og faciliteter.

Man kommer også til at være med i selve af opstarten af testområder for deres selvkørende køretøjer, samt undervise og uddanne af kolleger i brug af køretøjer og procedurer.

Hvis det lyder som dig, skal du til tasterne snart, for Autonomous Mobility forventer at kunne ansætte dig fra nytår.

Du kan læse hele stillingsbeskrivelsen her.