Teslas selvkørende Model 3 udsat til 2018

Teslas Model 3 lader vente på sig, men fans af den amerikanske bilproducent tror, ​​at det kommer til at være det hele værd, når den først er ude.

Rapporter siger, at dem, der ser frem til lanceringen, bliver nødt til at lære at være tålmodig, fordi det ikke vil være ude på markedet indtil 2018. Morgan Stanleys analytiker Adam Jonas mener, at den bliver forsinket, fordi Tesla vil ikke kunne starte produktion, som angiveligt har været planlagt til midten af ​​2017.

Med mængden af ​​forudbestillinger taget i betragtning, kan Tesla ikke være i stand til at håndtere kapaciteten inden for tidsrammen. “Vi fortsætter med at forudsige en Model 3 lancering i slutningen af ​​2018 (mere end 1 år senere end virksomhedens mål) med 60.000 enheder i 2019 og 130.000 enheder i 2020” bemærkede Adam Jonas.

Tesla har også meddelt, at ordrer nu, ikke vil bliver afskibet de næste par år, hvilket klart indikerer, at produktionen kommer til at tage et stykke tid. For Tesla er det ikke ukendt med udsættelse af lanceringsdatoer.

Tesla Model 3 er født med selvkørende hardware, men man kan ikke forvente et fuldt autonomt køretøj, da det stadig vil kræve juridiske tilladelse i alle de forskellige lande Tesla sælger biler i, heriblandt Danmark.

Læs også TESLA LOVER FULDAUTOMATISKE SELVKØRENDE BILER I 2018

Ikke desto mindre vil bilejere kunne sove i Model 3 på grund af de foldbare bagsæder, som tilbyder op til 170 cm plads bag forsæderne. Det er også sagt, at den kommende bil vil komme med den nyeste batteripakke, som hævdes at være bedre end forgængeren.

Tesla Model 3 har en startpris på $35,000 og et reservationsgebyr på $1.000.

Kilde: Tesla late says Morgan Stanley