Selvkørende racerbiler er det nye bildesigner omdrejningspunkt

Selvkørende racerbiler er blevet det nye designobjekt, efter Roborace tidligere år offentliggjorde billeder af deres spektakulære Robocar, designet af Roboraces chefdesigner Daniel Simon.

Da verden for første gang hørte om en ny FIA motorsportsserie for selvkørende racerbiler sidste år, trak mange på skulderen og spurgte sig selv, hvem vil dog se på selvkørende racerbiler. Siden er billeder af racerbilen dukkede på, og mange har ændret mening, for bilen er både smuk og futuristisk, og ligner en bil der kan køre rigtigt stærkt. Den kan den også, for topfarten er sat til 350 km/t og med sine kraftige elektriske motorer, vil den også accelerere hurtigere end en Formel 1 racer gør i dag.

Disse spektakulære billeder af Roboraceren, har fået både unge og gamle designere til fatte penslen og tasterne, og designe nye racerbiler som konkurrenter til Roboraceren. Deres ide og penselstrøg er noget af det bedste (bil)design vi har set længe. Bilerne ser fantastiske ud, og vi tror, at det vil smitte af på de bilerne vi som forbrugere kan købe de næste mange år.

Her er den originale Robocar, designet af Roborace:

Robocar

Robocar, designet af Roboraces chefdesigner Daniel Simon

Her alle de nye designs, der kommer fra designere fra hele verden:
roboracer_001

roboracer_002

roboracer_003

roboracer_004

roboracer_005

roboracer_006

roboracer_007

roboracer_008

roboracer_009

Kilde: Check out this unofficial, autonomous Lamborghini racer, A car-sketch-contest page