Nvidias nye kunstige intelligens er klar til levering til over 80 bilfabrikanter

Tidligere på året annoncerede Nvidia, at deres nye selvkørende bil-computer, Drive PX 2, ville være klar til levering i september i år. De har holdt hvad de lovede, og kan nu levere den nødvendige hard- og software til de over 80 bilfabrikanter der ønsker at købe produktet.

Med denne nye computer, som egentligt er verdens første kunstig intelligens på et printkort, er en af de største forhindringer for selvkørende enheder (bil, bus, vare-, lastvogn, truck osv.) overstået. Dels fordi den ikke fylder hele bagagerummet som hidtil – PX 2 fylder en halv hånd – og dels fordi den er skræddersyet til deep learning, software bag den kunstig intelligens der skal styre bilen. Denne kombinationen af deep learning software og lynhurtig skræddersyet hardware, har længe manglet, og der har bilfabrikanterne lidt under, i deres forskellige udviklingsafdelinger.

Alt det er fortid og alle står lige. Kun antal kørte kilometer betyder noget nu. Mon ikke der hurtigt kommer en øget aktivitet hos alle i branchen, samt lukning/neddrosling af nogle fabrikanternes bil-computer udvikling?

Kilde: Nvidia’s New AI-Powered Drive PX 2 To Helm Baidu’s Autonomous Cars : TECH : Tech Times

Vores mening
Tror du dette vil speede udviklingen op? 95%
95%
Readers Rating 95%
1 votes