Ny opdatering fra Tesla – Er vi tættere på selvkørende biler

Nu opdatering fra Tesla – Er vi tættere på selvkørende biler?

Tesla offentliggjorde officielt sin 2020.12.10-opdatering, der med forbedret trafiklys- og skiltegenkendelse, også inkluderer Cheetah Launch Mode og forbedringer af trafik-kegle genkendelse. Frigivelsen af ​​opdateringen indikerer Teslas fortsatte fremskridt i en periode, hvor det meste af verden er holder stille.

Forbedret kørselsvisualisering

”Kørselsvisualiseringen kan nu vise yderligere objekter, der inkluderer trafiklys, stopskilte og vejmærkning. Stopskiltet og visualiseringerne af stoplys er ikke en erstatning for en opmærksom chauffør og stopper ikke bilen. For at se disse yderligere objekter i din kørevisualisering skal du trykke på Kontrol> Autopilot> Fuld visning af selvkørsel-visualisering” skriver Tesla i notaterne til denne opdatering.

Disse forbedringer i kørselvisualiseringen blev oprindeligt afsløret af Tesla-ejere, der havde tidlig adgang til opdateringen. De er også en stærk indikation på Teslas fremskridt med dets Autopilot-system, og hvor tæt virksomheden er på at frigive sin komplette funktions FSD-pakke og lancering deres Robotaxi-flåde.

Trafikkegler

”Kørselsvisualiseringen viser nu trafikkegler. I tilfælde, hvor der opdages en kegle, og Navigering på Autopilot er aktiveret, er køretøjet designet til at foreslå en baneændring (eller forsøge en baneændring, hvis KRAV TIL LANE-ÆNDRINGSKONFIRMATION er indstillet til NEJ) for at undgå kegler. Som altid er du ansvarlig for dit køretøj og er forpligtet til at være opmærksom på alle tidspunkter ” ifølge frigivelsesanvisningerne.

Om Tesla også kan vise de kegler der kører rundt i trafikken – så man kan undgå dem – må tiden vise. Under alle omstændigheder, er loven stadig, at chaufføren selv skal styre bilen.