Vild københavner arkitektur med i Audis nye selvkørende reklame-video

Vild københavner arkitektur med i Audis nye selvkørende reklame

I sidste uge lancerede Audi deres nye store luksus koncept Grandsphere. Vognen er selvfølgelig selvkørende, og tager en tur i smukke landskaber på vej til København. Undervejs gøres et stop, hvor passagerne står ud og nyder udsigten over Øresundsbroen, mens vognen selv henter frokost.

Udover at vognen kan køre selv, er den også forbundet med omverden i et omfang som vil få enhver iPhone til at blive grøn af misundelse.

Sphere konceptet

Grandsphere er en del af et større designkoncept Audi kalder Sphere. Den inkluderer  blandt andet også Skysphere, en Gran Turismo-klasse vogn der også er selvkørende.

Fælles for de nye koncept-vogne er, at de som udgangspunkt er selvkørende, men med en enkelt håndbevægelse glider rat og pedaler frem fra instrumentbordet. Herefter kan du selv nyde de skarpe sving og mærke accelerationen fra de kraftige elmotorer.

Hvornår

Som det ofte er med konceptbiler, går der nogle år fra konceptet lanceres, til der står en produktionsvogn klar. Så er du til Audis nye designkoncept, skal du nok bevæbne dig med noget tålmodighed.

Se Audis flotte video herunder.