Ny kortteknologi til selvkørende biler fra LG og Here

LG Here kort teknologi

Mobil-giganten LG og kortfirmaet Here vil skabe ny kortteknologi til selvkørende biler

LG og Here, firmaet bag Here Maps, har startet et samarbejde der skal skabe et særligt datakommunikationscenter til selvkørende biler.

Ved at udnytte de respektive selskabers viden, LGs telekommunikation og Heres GPS-kort, vil selvkørende biler have et vejkort-værktøj der er ultra præcist.

Sensor + kort

Selskaberne vil kombinere deres teknologi til at sende data fra kameraer, radarer, lidars og andre sensorer på selvkørende biler til Heres HD Live Map system.


“Gennem samarbejdet med Here, som har top-notch kortlægningsteknologi, sætter vi en ny standard for kommunikationsløsninger installeret i selvkørende biler,” siger LG Electronics.


Det vil gøre bilerne i stand til at skelne mellem gadeskilte, gadelamper og andre forhindringer på vejene.

LG forestiller sig en fremtid, hvor alle de indsamlede oplysninger analyseres og overføres til andre køretøjere, også selv vognen aldrig har kørt på den pågældende gade eller vej.

I 2015 overtog et konsortium af virksomheder – med blandt andet Audi, BMW og Daimler – Here Technologies. Here var tidligere ejet af Nokia og tilbød en mobilapp der var i konkurrence med Google Maps.

For at operere sikkert og effektivt vil selvkørende biler have brug for mange slags robuste datakilder og kraftfulde kommunikationsteknologier,” siger Moon Lee, VP for Here Technologies, i en erklæring.

“Vi tror, ​​at vores Open Location Platform tjenester kan spille en afgørende rolle i næste generation af telematikteknologi til selvkørende biler, og vi er glade for at arbejde sammen med LG for at gøre dette til en realitet.”

[quads id=”1″]